Als je er iets bijzonders van wilt maken...

Home » Over mij

Mijn naam is Inge Helfrich. Ik maak met veel passie en plezier sieraden. Altijd op zoek naar de mooiste kleuren en produkten en enthousiast als er weer een zending binnenkomt! Het liefst werk ik met tsjechisch glas en swarovski kralen of parels. De onderdelen die ik gebruik zijn van degelijk en goede kwaliteit, de meeste daarvan koop ik in Amerika waar ze op dit gebied echt oog voor design hebben. 

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met een sieradenshop op het Etsy platform maar vanwege de veranderingen binnen Etsy en de stijgende onkosten nu toch maar besloten om een webshop te openen.

Niets is zo lastig als het uitzoeken van de naam voor je shop maar toen mijn kleindochter werdt geboren wist ik het! Na 4 kleinzoons een meisje, hoe geweldig is dat! Haar naam is Luna Elin en ze is een prachtig meisje! Dus vandaar de naam voor mijn shop, Luna Elin! 

De sieraden worden, als ze voor 4 uur zijn besteld, nog dezelfde dag met zorg en leuk verpakt verstuurd. Mocht het een cadeau zijn dat u wilt versturen, geef dat op tijd aan, het is leuk om een persoonlijk berichtje bij te voegen. 

Voor informatie, vragen of veranderingen aan de sieraden, stuur een berichtje, ik neem zo snel mogelijk contact op. 

Inge